as-logo.jpg (7037 bytes)
AngolSuli Kft.
Angoltudás könnyen, szórakozva
 

bullet e-mail
bullet jobs
bullet könyvkiadó

The author is a member of
HTML Writers Guild)

Tanterem: 6900 Makó, Szegedi u. 5-7. I. 1.
Jelentkezz tanfolyamainkra most!
e-mail | Telefon.: 06/20 329-14-12; 06/62 611-123 (munkaidőben)

2013. szeptember 1-től a jogszabályi változások miatt -- 15 vidám év után -- a csoportos nyelvi képzés megszűnt, csak egyéni képzéseket folytattunk, illetve akkreditált társintézmények kihelyezett csoportos tanfolyamait bonyolítottuk. Most felajánljuk az érdeklődőknek, hogy a kipróbálás és a fejlesztés alatt álló kiadványainkból akár csoportosan is tanulhatnak. Jogilag ezt tananyagfejlesztésnek és nem nyelvtanfolyamnak nevezzük, de a végeredmény azonos: egy olyan tudás megszerzése, ami lehetőséget ad az érettségi, vagy nyelvvizsga sikeres teljesítésére, illetve akár (külföldi) munkavállaláshoz is megfelelő.

Szinte minden akkreditált általános nyelvi angol nyelvvizsgára készülhetsz nálunk.

 

Az AngolSuli Kft. regisztrált ECL Nyelvvizsga-felkészítő hely. (Reg. szám: HU-036234)

Internetes vizsgajelentkezés, részletes információk az ECL központi honlapon.

ECL logo

Tanfolyami információ (érvényes 2013. 01. 01.)

bullet Általános tanfolyami információk (általános információ az ajánlott tanfolyamokról, fizetési feltételek)
bullet Interaktív angol tesztek
Tanfolyamajánló Könyvajánló
bullet "Kids' English" -  nyelvtanfolyamok általános iskolásoknak.   Saját kiadványok, válogatott segédanyagok és változatos videók, stb. segítségével. (Nem korrepetálunk, csak tehetséggondozást végzünk a fiatalabb korcsoportnál!
bullet A Kids' English füzetsorozat hanganyaga megújult formában megtalálható a sorozat honlapján.
bullet "Pozitív Angol" - saját nyelvkönyveinkre alapozott újrakezdő-, intenzív kezdő tanfolyam 4-8 hasonló szintű hallgató jelentkezése esetén indul heti 2-szer 2 tanórában.
bullet Az AngolSuli kiadó könyvei kaphatóak országosan a Bookangel (Alexandra) és Líra láncokban, a makói könyvesboltokban és megvásárolhatóak a kiadótól.
bullet Társalkodó, TELC, ECL BME, Origo középfokú nyelvvizsgára felkészítő, a "21 English Topics" kiadványokra épülő tanfolyamok 4-6 hasonló szintű, alapfokú nyelvvizsga szintjét meghaladó, hallgató jelentkezése esetén indul heti 2-szer 2, vagy 3x2 tanórában.
bullet A Positive English tankönyv és munkafüzet, valamint a 21 English Topics Part 1, Part 2, Part 3 teljes hanganyaga és egyre bővülő segédanyagok ingyenesen letölthetőek a terméktámogatási oldalakon!
bullet Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítő és haladó szintentartó tanfolyamok az Advanced English Topics olvasókönyv és munkakönyv már elkészült fejezetei alapján valamint egyéni anyagokból heti 1-2x50 perces órákon egyéni és kiscsoportos foglalkozásokon.
 

Jelentkezőnek nem az számít, aki már akár hónapokkal ezelőtt jelezte szándékát, és soha nem jelent meg a tanfolyami díj, vagy tanfolyami díj előleg befizetésére, hanem az, aki ténylegesen felkereste nyelviskolánkat és anyagi kötelezettséget vállalt.  A sajnálatosan nagy számú visszalépés és jóhiszeműségünk kihasználása miatt kellett a feltételeket megváltoztatnunk.

The Free Dictionary

Word:
by:

(ha nem működik, kattints a The Free English Dictionary linkre, megéri!)

Minőségi oktatás?

Sokan ígérnek fűt-fát, tapasztalt hátteret, miközben néhány havonta változnak a tanáraik és semmiféle igazi módszer nincs a háttérben. Egyesek megtévesztő idegen elnevezéssel próbálnak "szakértő" látszatot kelteni. Vannak, akik inkább Szegedre járnak be nyelvet tanulni, mert a nagyváros bizonyára jobban felkészült oktatókkal rendelkezik, mint egy helyi nyelviskola. Milyen csalódás, mikor egy tapasztalatlan, még egyetemi tanulmányait folytató, a nyelvvizsgáztatásról mit sem tudó "tanár" kezdi el az oktatást, aki mögött nem áll senki, aki tapasztalataival segítené! Van, aki anyanyelvi tanárként jeleníti meg magát, de ebből legfeljebb az anyanyelvi szó igaz, mert sem nem tanár, sem elképzelése nincs arról, hogy az akkreditált nyelvvizsgákon mit kérnek számon. Van, ahol csak a pénz számít...

Úgy gondoljuk, mindenkinek saját felelőssége és érdeke, hogy pontos információt szerezzen, mielőtt nyelvet kezd tanulni! Bátran ajánljuk, érdeklődjenek múltbeli diákjainknál. Ők hitelesebben tudnak nyilatkozni, mint mi! Tökéletesek nem vagyunk, de igyekszünk jobbak lenni az átlagnál.

A minőséget vezető oktatónk, Dr. Németh Ervin jelenti, aki angol egyetemi tanulmányait külföldön végezte (1989-1992), egyetemi évei alatt tanársegédként angol nyelven és nyelvet oktatott, majd azt követően mind egyénileg, mind nyelviskolákban és állami iskolákban oktatott. Nem sokkal a TELC akreditálását követően a budapesti központban nyelvtanári tréningen, 2005-ben TELC tanfolyamvezető és nyelvvizsgáztatói felkészítéseken vett részt, nyelvvizsgáztató képesítést kapott és többször vizsgáztatott hivatalos nyelvvizsgákon. 2007-ben ECL felkészítői tréningen vett részt. Már közel húsz kiadványa kapható országos forgalmazásban:

Dr. Németh Ervin kiadványai:

A kiadványok listája, részletes információ és megrendelés az AngolSuli kiadó oldalain.

 

 

Egyes anyagok az 1998-ban alapított Ervin's ESL Net Bt. keretében muködtetett nyelviskola tevékenysége közben keletkeztek.  Jelenlegi formájában a betéti társaságnak semmiféle kapcsolata nincs a Belvárosi AngolSuli muködésével. 
Az Ervin's ESL Net logo a betéti társaság létrehozása elott, 1995-ben létesített angol nyelvoktató internetes hely hivatalos logoja és azt a jelenleg is muködo társaság a szerzo engedélyével használhatja.
A Weblapokon szereplo információk kizárólag tájékoztató jelleguek, semmiféle hibáért felelosséget a szerzo nem vállal.

(C) Dr. Németh Ervin

 

http://www.angolsuli.com
http://www.angolsuli.hu

http://www.angolsuli.info
http://www.kidsenglish.info
http://www.positiveenglish.hu
http://www.positiveenglish.eu
http://www.chickenology.net/
http://www.chickenologyencyclopedia.com

http://www.ervinnemeth.com
http://www.kiranemeth.com
http://www.leanemeth.com
http://www.worldenglishschool.com/
http://www.worldenglishschool.eu

http://www.wbsh.info
http://www.ulch.info