AngolSuli logo

AngolSuli

English Reader, Unofficial English terméktámogatás

World English School
 
bullet e-mail
bullet jobs

The author is a member of
HTML Writers Guild)

Hírek, letöltés, megrendelés

Könyvforgalmazók, viszonteladók jelentkezését szeretettel várjuk!  e-mail
Viszonteladóknak

Unofficial English
ISBN 978-963-87859-1-6

Tudomásunk szerint Magyarországon ez az első korhatárjelzéssel ellátott nyelvkönyv.  Nem pornográfiának szántuk (főleg képileg), de rendkívül kifejező szövegeket tartalmazó összeállítás. 

Jó tudni, hogy bizonyos körülmények közt használva némelyik kifejezés akár az azt használó életébe is kerülhet -- ez sajnos a blogokból és egyéb Internetes forrásokból ritkán derül ki.

Az első rész rövidített változatát az English Reader, Intermediate #1 1999-ben készült kiadványában közöltük először.  A nyelviskola középiskolás és egyetemista hallgatói örökös kedvence volt.

160 A6 oldal terjedelem FF belső ábrák

Teljes ár: 1295,- Ft

Online megrendelés:

Előkészületben


ISBN 978-963-87859-7-8

Mert sokan kérték, és a sajtó is folyamatosan érdeklődött az Unofficial English folytatása iránt...

Változatos tesztfeladatok vulgáris kifejezéseket, meghökkentő híranyagokat tartalmazó (szexualitással erősen átitatott, de nem pornó) szövegekkel.

Tervezett megjelenés: 2014. december.

 

   

Hírek

2014. szeptember 17.

Az Unofficial English Tests kéziratán teljes erővel folynak a munkálatok. Előreláthatólag a kötet kb. 120 oldalon fog számos humoros és furcsa -- az Unofficial English kiadványból megismert vulgáris kifejezésekkel tarkított -- cikkeket tartalmazni. A cél szórakoztató, de a "nem hivatalos" nyelvhasználatot jól bemutató anyagokat összeállítani, melyek az átlagos "száraz" tan- és tesztkönyveknél sokkal jobban megmozgatják a tanulók fantáziáját. Szerettem volna olyan részeket is betenni, amelyek kimondottan a nyelvtanuláson túli olyan információkat is nyújtanak, amelyeknek a fő felhasználó kb. középiskolás korosztály hasznát veszi. Ilyen például fiatalok beszámolója az első csókolózásról vagy őszinte vallomások az első intim együttlétről. Hasznos tanácsok olyanoktól, akik már átestek azon, amire sokan még csak vágynak. A pro és kontra érveket hosszasan mérlegelve, a kiadvány címlapján meghagyjuk a 18-as karikát, bár az elsődleges felhasználók -- csakúgy, mint az Unofficial English zsebkönyvnél -- bizonyára a középiskolások lesznek

Az Unofficial English zsebkönyv nagyon sikeresen szerepelt a tavalyi tankönyvszezonban a tömegpiaci értékesítésben és a fogyás továbbra is töretlen. Úgy tűnik, hosszabb távon a kiadó legsikeresebb termékköre lehet, bár nagyon erős a verseny a Positive English kiadványokkal, amelyekből már 6 kötet van kint a boltokban és jelenleg is 3 új köteten folynak a munkák. Talán a tesztkönyv megjelenésével -- feltéve, hogy a zsebkönyvhöz hasonló fogadtatásban lesz része -- még közelebb kerülhet ahhoz, hogy átvegye az összesített listán a vezetést.

2012. szeptember 14.

Lesz folytatás! Már folynak a munkák az Unofficial English Test kiadványunkon.

2010. március 01.

Megjelent a Bors cikk.

ue007.jpg (23807 bytes)

2010. Február 26.

Mostantól az Alexandra üzleteiben is elérhető lesz az Unofficial English.

2010. Február 25.

A Bors napilap készített interjút a kötetről és a mai napon képeket is készíttettünk az íráshoz.  A cikk a közeljövőben fog megjelenni.

2010. Február 21.

A Csongrád Megyei Délmagyar és Délvilág hírlapokban jelent meg írás az Unofficial English kiadványról.

unofficialenglish-sm.jpg (9428 bytes)
Fotó (c) Bakos András DM/DV

2010. Február 12.

BEST SELLER! A kereskedelmi partnereinktől kapott múlt havi elszámolásban az Unofficial English első ízben átvette a legnagyobb példányszámban forgalmazott kiadvány posztot kiadónknál.

2009. November 20.

Megdöbbenéssel szereztünk tudomást arról, hogy a LibroTrade Kft.-től szinte alig vittek ki a kiadványból az elmúlt egy év alatt.  Több lánc megkeresése után a Libri hajlandónak bizonyult a korábban vállalt szokásos mennyiségtől nagyobb példányban kiszállítani az üzletekben, így a karácsonyi szezonra a Libri legtöbb üzletében kellő példányszámban megtalálható lesz az Unofficial English.  Január 31.-ig rendkívül nagy kedvezménnyel, 850,- Ft/db ajánlott áron fogjuk kínálni.  Február 01.-től egységesen 1000,- Ft/db árat javaslunk a kiskereskedőknek.

2008. November 04.

A könyvek a mai napon ki lettek szállítva a LibroTrade Kft. raktárába, hamarosan országszerte a boltokban lehetnek. Az elmúlt hetekben több új forgalmazót sikerült megnyernünk, így még szélesebb bolti forgalomban lesznek kiadványaink elérhetőek, mint eddig.

2008. Október 29.

Az első néhány példány már elkészült, a hét végéig a teljes megrendelés kész lesz.  Jövő hét kedden adjuk át a nagykereskedőknek, így a hét közepére, végére már a boltokban lesz.

2008. Október 18.

A nyomda javaslatát figyelembe véve ma választottunk különleges papírt.   Örülnék, ha a fórumon leírnák a kötet megvásárlói véleményüket ezzel kapcsolatosan, mert az a jövőbeni papírválasztásnál segítségünkre lehet.   Amennyiben a lehetőségek engedik, igyekszünk minőségi kivitelezést nyújtani.   Szabvány elemünkké váltak a borítók matt felszínén UV lakkozással kiemelt részletek, a könyveink többségét varratjuk, nem csak ragasztatjuk, és a papírral sem kívánunk spórolni.  Inkább legyen egy könyv egy picit drágább -- miközben akár jelentős potenciális többlet haszonról kell lemondanunk --, de ne lehessen panasz a kivitelezésre. 

2008. Október 17.

Az Unofficial English a mai napon tartalmilag le lett zárva és át lett adva a nyomdának. Kezdő megrendelésünk -- a már megszokott 2000 példány helyett -- első ízben 3000.  Az érdeklődés az eddigi könyveinknél lényegesen nagyobb, új könyvterjesztő hálózatokkal is sikerült megegyeznünk a forgalmazás tekintetében.

A végső anyag lényegesen rövidebb lett, mint amennyihez anyagot gyűjtöttem, így talán lesz mód második kötetet is írnom. A formátum és méret tekintetében nem kívántam engedni, így a betűméreten kellett kicsinyíteni.  Mentségemre szolgáljon, hogy vannak szellős szerkesztésű részek. Az eredetileg 140 oldalra tervezett könyvből ennek ellenére is 160 oldal lett, ami sajnos a színes belső elvetését kényszerítette ki.

 

Egyes anyagok az 1998-ban alapított Ervin's ESL Net Bt. keretében muködtetett nyelviskola tevékenysége közben keletkeztek.  Jelenlegi formájában a betéti társaságnak semmiféle kapcsolata nincs a Belvárosi AngolSuli muködésével. 
Az Ervin's ESL Net logo a betéti társaság létrehozása elott, 1995-ben létesített angol nyelvoktató internetes hely hivatalos logoja és azt a jelenleg is muködo társaság a szerzo engedélyével használhatja.
A Weblapokon szereplo információk kizárólag tájékoztató jelleguek, semmiféle hibáért felelosséget a szerzo nem vállal.

 

 

 

 


Internet támogatónk a Teleline95 Kft.