AngolSuli logo
6900 Makó, Kelemen L. u. 39.
06/20 329-14-12 (munkaidőben)

AngolSuli

English Reader, Tests 4 Fun terméktámogatás

World English School
bullet e-mail
bullet jobs
bullet World English School
bullet Tests 4 Fun fórum

The author is a member of
HTML Writers Guild)

Hírek, letöltés, megrendelés

Könyvforgalmazók, viszonteladók jelentkezését szeretettel várjuk!  e-mail
Viszonteladóknak

Tanulói változat
reader06
ISBN 978-963-06-3132-7

Az English Reader sorozat hatodik, önálló kötete elsődleges célja minden korosztály számára könnyen megkedvelhető, humoros írásokon át segíteni a nyelvismeret tökéletesítését, vagy akár szinten tartását. Közel húsz éves nyelvoktató tevékenység során azt láttam, az ilyen jellegű írások fiatalabb és idősebb nyelvtanulók érdeklődését egyaránt képesek felkelteni, velük könnyebb a tanulás.

Ez a könyv nem helyettesít tankönyvet, hanem a tankönyv és nyelvkönyv hasznos kiegészítője kíván lenni.

A feladatok összeállításakor az angol nyelvi érettségi és különböző nyelvvizsgák követelményeit is szem előtt tartottam, de nem igazodtam egy bizonyos vizsgaféléhez sem. A cél nem egy meghatározott vizsgakövetelmény mechanikus gyakoroltatása, hanem a nyelvtudás szórakoztató továbbfejlesztése volt.

A feldolgozott szövegek többnyire Internetes forrásokból származnak. Szerzőik nem ismertek, többségük honlapok tucatjain is fellelhető, napi humoros hírlevelekben gyakran bukkannak fel. Az ábrák a Wikipedia enciklopédia és a The Free Dictionary ingyenesen felhasználható ábrái, a címlap saját fényképfelvétel.

Az esetlegesen megjelenő sztereotípiák a műfaj sajátságos elemei, sem a szerző, sem a kiadó véleményét nem tükrözik.

Megjelent: 2007. október 03.

Ár: 1295,- Ft

Online megrendelés:

Tanári változat
reader06 tanári változat
ISBN
978-963-06-3391-8

Kedves nyelvoktató kolléga!

Örömmel nyújtom át az English Reader, Tests 4 Fun #1 tanári változatát. Minden észrevételt, jobbító szándékot, hibajavítást, segítséget a terjesztésben szívesen veszek. Felhasználóink már találtak sajnálatos gépelési hibát a tanulói változat megoldó kulcsában, azt a tanári változatban javítottam. Minden újranyomásnál javítani fogjuk az esetleges hibákat.

Kiemeltem néhány "problémás" kifejezést, eltérő brit és amerikai szóhasználatot, illetve nyelvtani kategóriát a "notes" fejezetben (78. oldal), mely jelenleg csak a tanári változatban található. A terjedelmi kötöttség miatt azonban nem lehetett a teljesség igényével készíteni a jegyzeteket.

A tervezett tesztfajták közül több kimaradt, ezért az első kötet megjelenésekor már dolgozunk a másodikon. Az azonnali kedvező fogadtatás és siker arra ösztönöz, hogy a terjedelmet is növeljük, bár egyik célunk volt, hogy ne legyen túl vastag - ne rettentse vissza a nyelvtanulót, be lehessen iktatni a normál tananyag mellé, és ne kerüljön túl sokba, ezáltal ne ösztönözzön illegális fénymásolásra sem...

A tesztsorozat többi tagját is ajánljuk. Jelen kötet az egységes keretrendszer besorolása szerint kb. A2, B1 szintnek felel meg. Egyes anyagok szókincse eléri a B2 szintet is. Célszerű az English Reader, ESL Tests #1 kiadványunkkal folytatni a nyelvvizsgára való felkészítést, mely érdekes híreket tartalmaz B1 és B2 szinten. Felújított, kibővített kiadásával kapcsolatosan a honlapunkon lehet tájékozódni.

Munkaidőben a megadott telefonszámon állok rendelkezésre.

Németh Ervin
Belvárosi AngolSuli
vezető oktató, nyelvvizsgáztató

Megjelent: 2007 november 28.

Ár: 1395,- Ft

Egyszerre 20 tanulói példányt megrendelő iskola vagy nyelvoktató számára ingyenes tanári változatot biztosítunk!
A terjesztésben részt vállaló nyelvoktatóknak, terjesztőknek jutalékot biztosítunk!  Részletekért kattintson ide! Természetesen webáruházunkban megvásárolható.

Online megrendelés:

letoltes.gif (7187 bytes)  

Hírek

2014 Január 10.

A Tests 4 Fun #1 harmadik kiadása nagyon sikeresen szerepelt 2013-ban az őszi tankönyvszezonban. Első ízben tudtunk az Alexandra lánc segítségével megjelenni a hipermarketekben ezzel a kiadvánnyal. Minden tisztelt vásárlónknak hálásan köszönjük, hogy kiadványunkat választották!

Sajnos a második kötet kiadása a nagyon stagnáló piaci viszonyok közt továbbra is túl nagy kockázat, bár a jelen siker tükrében mindenképp megfontolandó, hogy legalább egy kisebb szériát kinyomtassunk. A megjelenés leghamarabb 2014. végén, 2015. elején várható az egyéb beütemezett kiadványokat követően.

2008 Szeptember 27.

A második (tartalmilag -- egyetlen hibajavítás kivételével -- változatlan, képekkel, magyarázó mezőkkel bővített) utánnyomást a mai napon elkezdték gyártani. A borítón korábban nehezen olvasható szövegek színét megváltoztattuk, hogy jobban olvasható legyen és a figyelmet felkeltő nyomdatechnikai kiemeléseket kértünk.   Néhány tördelési hibát is sikerült javítanunk.  A tanári változattal, valamint az első utánnyomással minden más tekintetben megegyezik és a régi példányokkal együtt használható.

Dolgozunk a második köteten, melyet még az év vége előtt forgalomba szeretnénk hozni.

2008 Június 10.

A kiadó könyvei a  Bookline.hu Nyrt. terjesztésében is kaphatóak.

2008 Május 23.

Elkészült a Tests 4 Fun #1 második, hibajavításokat is tartalmazó, jegyzetekkel bővített hallgatói változata.  A kiadó könyvei a mai naptól a  LibroTrade Kft. terjesztési hálózatában is kaphatóak.

2007 November 28.

A tanári változat első szériája mától rendelkezésre áll.   Nyelvoktató kollégáknak szeretnénk lehetőséget adni az elkötelezettség nélküli betekintésre.  Amennyiben e-mailben megkeres, a tanári változat egy példányát térítésmentesen megküldjük.  Csupán azt kell vállalnia, hogy amennyiben mégsem szeretne megrendelni a hallgatói változatból minimum 20 példányt, küldje vissza részünkre, vagy fizesse ki banki vagy postai átutalással a tanári változat árát.

2007 November 12.

Egy hónappal a próbamennyiség nyomtatását követően már az első utánnyomást kell terveznünk.  Minden vásárlónknak hálásan köszönjük a bizalmat! 
A tanári változat a napokban lett lezárva, hamarosan a nyomtatott változat is elkészülhet.

 

Egyes anyagok az 1998-ban alapított Ervin's ESL Net Bt. keretében muködtetett nyelviskola tevékenysége közben keletkeztek.  Jelenlegi formájában a betéti társaságnak semmiféle kapcsolata nincs a Belvárosi AngolSuli muködésével. 
Az Ervin's ESL Net logo a betéti társaság létrehozása elott, 1995-ben létesített angol nyelvoktató internetes hely hivatalos logoja és azt a jelenleg is muködo társaság a szerzo engedélyével használhatja.
A Weblapokon szereplo információk kizárólag tájékoztató jelleguek, semmiféle hibáért felelosséget a szerzo nem vállal.