allbooks

 AngolSuli logo
6900 Makó, Úri utca 32.
06/20 329-14-12 (15:00 után)

AngolSuli Könyvkiadó Kft.
Hírek, kiadványaink
English version (angol változat)

AngolSuli official logo
 
bullet e-mail

Terméktámogatás:

bullet A lehetetlen
bullet Te meg Én
bullet Best English Tests
bullet Tests 4 Fun
bullet Unofficial English
bullet a Mester
bullet AngolSuli Kids

Nagykereskedelmi terjesztőink:

bullet Alexandra (Bookangel Kft.)
bullet Líra
bullet KELLO

The author is a member of
HTML Writers Guild)

 

 

Hírek, új kiadványok     Könyvforgalmazók, viszonteladók jelentkezését szeretettel várjuk! e-mail
A lenti címlapképek kattintással kinagyíthatóak!

Hálásan köszönöm minden kedves vásárlónk bizalmát és terjesztési partnereink segítségét! Örömmel tölt el, hogy egyre több kolléga (iskola, nyelviskola) használja könyveinket. Online megrendelésekre legtöbb kiadványunk esetében jelentős árkedvezményt adunk. Figyelje időszakos akcióinkat (iskolakezdés, karácsony, stb.)! A terméktámogatáshoz tartozó hanganyagokat, letöltéseket, hibajavításokat, ingyenes anyagokat a http://www.angolsuli.com oldalon találja meg. Egyes oldalakon még a régebbi helyekre mutató linkek vannak, amiket fokozatosan frissítünk. Elnézést és megértést kérünk a téves hivatkozásokból adódó esetleges kellemetlenségekért!

Dr. Németh Ervin
ügyvezető


ISBN 978-963-89745-3-2
megjelent

Milyenné alakulhat világunk, a "világjárványok kora" után, amikor a mesterséges intelligencia már visszafordíthatatlanul átveszi a vezető szerepet a bolygón? A jövő emberei látszólag luxuséletet élnek házaik magányában. Az agyukba ültetett chip segítségével állandó internetes kapcsolatuk van, annak minden kényelmével. Olykor azonban nem eldönthető számukra, mi valós, mi virtuális. A természeti környezettől való iszonyukban már nem mernek a szabadba menni, pedig odakint minden működik, minden a kényelmükre és kiszolgálásukra szolgálhatna. Emberek még egyáltalán a mai felfogásunk szerinti értelemben?

Élnek köztük szerencsére olyanok, akik feszegetik a határokat, akik kíváncsiak létezésük értelmére. Honnan származunk? Mi a célunk? Örök kérdések ezek történelmünkben. Vajon hőseink megtalálják a válaszokat? Mi történik, ha az okos gépek hirtelen egyszerre mondják fel a szolgálatot abban az eljövendő korban, amikor az emberek már semmihez sem értenek? Túlélheti az emberi faj? Ha igen, milyen áron?

A szerző számtalan tudományos kutatás esszenciájából ad interpolált – nagyon is lehetséges – magyarázatokat. Huxley Szép új világa és Orwell 1984-e után egy újabb mérföldkövet jelentő disztópia, ami számításba veszi mind a közben eltelt évtizedek fejlődését, mind az exponenciálisan gyorsuló technológiai fejlődés lehetséges következményeit.

„Hajlamosak vagyunk azt gondolni, értjük, ismerjük és valamennyire irányítjuk is az életünket. A kételyeinket nagy gyakorlattal nyomjuk el, nagyvonalúan siklunk át létezésük fölött. Hiszen ez a világ bizonyos értelemben valóban minden világok legjobbika. … S bár lehetetlennek szeretnénk gondolni, mégsem lehetünk bizonyosak abban sem, hogy az emberi faj idővel (ha lesz még rá ideje) nem változik valami mássá; hogy a jövendő nem humán, hanem poszthumán jövendő lesz. Számunkra, emberek számára ez lehetetlen. A poszthumánoknak azonban maga a valóság” – írja Bene Zoltán előszavában.

„A valóság és az írói képzelet játékának eredménye ez a fordulatos, mai történet. … Igazán remek kötetnek tartom és jó szívvel ajánlom mindenkinek!” – fogalmaz Tamás Gábor könyves blogger.

Beolvasó | Online megrendelés

Teljes ár: 2995,- Ft

 


ISBN 978-963-89745-4-9

megjelent

Te meg Én:  AZ ÉV PSZICHOTHRILLERE a kiadó kínálatában!

Te meg Én: egy férfi, aki apja lehetne élete legnagyobb szerelmének. Egy lány, aki olyan fékevesztett bujaság felé tereli, amit nem élhetnek túl.

 • Miért keresnek jóval fiatalabb barátnőt 50 felett egyes férfiak?

 • Miért mennek bele a lányok?

 • Miért csábító a szadomazo szerelmi játék?

 • Hová fajulhat a kontroll nélküli BDSM? Miként torzul a szereplők személyisége?

Izgalmas kérdések, olykor nyitott válaszokkal egy magával ragadó pszicho-thriller történetben, melyben hiteles emberi sorsok, túlfűtött szerelem, fájdalom és gyilkosságok tartják fenn az olvasó figyelmét az első laptól az utolsóig.

Tabu téma egy olyan kötetben, aminek sikerül elkerüli az olcsó pornográfiát és megmaradni a szexuálpszichológiai elemzésnél.

Kapható a KELLO, Líra és a Bookangel (Alexandra) könyvesboltokban, valamint a kiadó internetes áruházában.

A kiadó honlapjáról ingyenes beolvasót lehet letölteni.

Terjedelem: 188 oldal, 120x200mm

Beolvasó | Online megrendelés

Teljes ár: 2995,- Ft

ISBN 978-963-87859-7-8

megjelent

A 2018-as Ünnepi Könyvhétre megjelentetett könyv a szerző harmadik kereskedelmi forgalomba kerülő verseskötete az előző kötet megjelenése óta keletkezett alkotásokat tartalmazza. A címadó vers:

Havas fák közé szőtt életed

Hóba öltöztetett ág csontvázak
mintha menny fényével sziporkázna
közéjük szőtt életed
a ragyogó napsugárral
bódult álomból ébredek

A távolság, az út melyet bejártál
sokkal hosszabb lett a vártnál
mégsem volt hiába
mert volt aki várja
a sikerrel ékes lépteket

Elmentél, s ím a hófedte ágon
szemed csillanását viszontlátom
kacsint a fehér lepedős álom
fénnyel hívó lidérces mámor
öröklét-terhes feltámadásom

A fák, mint múló testem csontjai
fénykévével égetett sorsok romjai
lélektűzön új életre kelnek
bimbózó szépségű tavaszt ölelnek
ha olvadnak végre a szenvedés fagyhalál-havai

A korábbi kötetektől eltérően ezúttal számos műfordítás is helyet kapott (Emily Dickinson, William Carlos Williams és sok kínai szerző szerzeménye).

Terjedelem: 170 A/5 oldal

Megrendelhető a kiadótól, megvásárolható a Bookangel (Alexandra) és a Líra üzletekben.

Teljes ár: 2590,- Ft


ISBN 978-963-89745-0-1

megjelent

A Positive English újrakezdő, intenzív kezdő tankönyv vészesen fogy az üzletekben, ezért ideje volt átgondolni az újabb kiadást. A több éves tapasztalat azt mutatta meg, hogy két különböző változatot célszerűbb kihozni -- egyet a teljesen kezdőknek, egyet az újrakezdőknek, akik hajlandóak (vagy kénytelenek) nagyon intenzíven tanulni. A két kötet közt kb. 70 oldal és kb. 450-500 szókincs a különbség. A kezdő könyvből kimaradt a nehezebb olvasmányok egy része, valamint átgondoltunk néhány nyelvtannal kapcsolatos részt is. Kimaradt, például, a szenvedő szerkezet, a függő beszéd, a vonatkozó névmások és a mondatminták.

Viszont gondolva arra a nagyon sok tanár kollégára, aki megkedvelte az első kiadást, nem akartunk jelentős változást behozni, és csak nagyon minimális mennyiségben vannak új anyagok -- egy rövid olvasmány az időjárásról és néhány feladat a munkakönyvből. A magyarázatok és a példamondatok csak a szükséges hibajavításokban térnek el. Tehát, aki az első változatból tanított, az továbbra is maradhat megszokott könyvénél, legfeljebb ki kell hagynia a kieső oldalakat! Mivel még kapható az eredeti változat, immár két könyv közül lehet választani.

Mindkét új változatnál fekete-fehér belsőt fogunk alkalmazni, hogy az árat mérsékelt szinten lehessen tartani.

Terjedelem: 210 A/5 oldal

Beolvasó | Online megrendelés

Teljes ár: 2290,- Ft


ISBN 978-963-88330-9-9

megjelent

Pár hónap híján tíz évvel az első versösszeállítás (Lélekben emelkedetten, 2003) megjelenése után egy újabb, ezúttal sokkal liberálisabb válogatást tartalmazó kötet állt össze, mely lényegesen pontosabb képet nyújt a „fő versíró korszakomról”, ezúttal kronológiai rendben és nem témakörök szerint.

1987 és 1989 közt mintegy 1000-1500 alkotást vetettem papírra, melyek kb. kétharmadát egy gyenge pillanatomban megsemmisítettem. Az itt közreadott 150 mű nagy része hajszál híján menekült meg a tíz évvel ezelőtti nagy selejtezéskor.

Ezúttal felvállaltam a populistább versek közreadását a maréknyi igazán értékes írás mellett. Az eseményektől eltávolodva, ma már látható, hogy egyes írásoknak kortörténeti jelentősége is lehet hosszabb távon, így talán megérte megmenteni őket, még akkor is, ha sok versnek személyes indíttatása is van.

Kezedben ím egy életdarab
lelkemből egy maréknyi por
melyet a földnek vissza már nem adok!

Külföldi egyetemi tanulmányaim után az ihletett versek már többnyire csak angolul szólalnak meg a fejemben (az év elején Reminiscence címmel jelent meg egy angol versválogatás az elmúlt húsz év arra érdemesnek talált, szigorúan rostált terméséből.) Ennek a kötetnek a szerkesztése közben azonban néhány újabb alkotás is született – köztük a kötet címét adó Tűzzel kiáltó képzelet is –, így talán lesz még remény újabb magyar versekre is...

jön tavasz megint
sarjasztani újabb verslábakat
növeszteni újabb szómezőket

Természetesen az olvasónak fontos szerepe van az alkotásban, amit hálásan köszönök mindenkinek, aki elolvassa ezt a kötetet.

A vers hétköznap születik
hétköznap olvasod –
Csak nekem ünnep a hétköznap

Tisztelettel köszönöm mindenkinek, aki ilyen ünnepnapot teremt számomra:

a Szerző

198 A5 oldal

Teljes ár: 2990,- Ft

pdf Beolvasó | Online megrendelés

terméktámogatás, letöltés, hírek

ISBN 978-963-88330-8-2
megjelent

A nagysikerű Positive English sorozat következő kiadványa három, egyenként 120-136 oldalas kötetben jelenik meg.  A harmadik, befejező kötet a következő hét témát dolgozza fel A2-B1, B2 és C1 szinten:

Chapter 15, Media
Chapter 16, Crime politics and social issues
Chapter 17, Hungary and the EU
Chapter 18, English speaking countries
Chapter 19, Holidays and cultural heritage
Chapter 20, Weather and environment
Chapter 21, Globalisation economy and ethics

A változatos szövegértési és nyelvtani tesztekkel tarkított, zömmel szövegközpontú kiadványt minden típusú nyelvvizsgához, valamint közép- és emeltszintű érettségihez egyaránt ajánljuk.  A fő cél a szókincs növelése, azonban illusztráljuk a három akkreditált nyelvvizsgaszint közti eltéréseket. A kötet alkalmas egy nyelviskolai modul (60-80 tanóra) tanítására.

136 A5 oldal, FF belső ábrák.

Teljes ár: 1900,- Ft

audio Hanganyag pdf Beolvasó | Online megrendelés


ISBN 978-963-88330-7-5

megjelent
 

Angol versek gyűjteménye. Limitált kiadás gyűjtők számára!

A kötetből mindösszesen 100 darab készült és csupán 50 darabot tartunk fent értékesítésre. Csak a szerző által dedikált formában rendelhető (a rendeléskor meg kell adni, hogy kinek szóljon az ajánlás). Rendkívül korlátozott példányról van szó és személyre szabott volta miatt más részére már nem értékesíthető, ezért az elállási jogot ennél a terméknél nem lehet gyakorolni. Kérjük ennek figyelembe vételével rendeljen!

 

40 A5 oldal

Teljes ár: 2695,- Ft

 Online megrendelés

Terméktámogatás
21 English Topics, Part 2
ISBN 978-963-883300-4-4
megjelent
A nagysikerű Positive English sorozat következő kiadványa három, egyenként 120-136 oldalas kötetben jelenik meg.  A második kötet a következő hét témát dolgozza fel A2-B1, B2 és C1 szinten:

Chapter 8, Health and healthy living
Chapter 9, Transportation, travelling and tourism
Chapter 10, Shopping
Chapter 11, Fashion and clothing
Chapter 12, Services
Chapter 13, Communication
Chapter 14, Living in the space age

A változatos szövegértési és nyelvtani tesztekkel tarkított, zömmel szövegközpontú kiadványsorozatot minden típusú nyelvvizsgához, valamint közép- és emeltszintű érettségihez egyaránt ajánljuk.  A fő cél a szókincs növelése, azonban illusztráljuk a három akkreditált nyelvvizsgaszint közti eltéréseket. A kötet alkalmas egy nyelviskolai modul (60-80 tanóra) tanítására.

128 A5 oldal, FF belső ábrák.

Teljes ár: 1700,- Ft

audio Hanganyag  pdf Beolvasó | Online megrendelés

Terméktámogatás
21 English Topics, Part 1
ISBN 978-963-88330-3-7

megjelent
A nagysikerű Positive English sorozat következő kiadványa három, egyenként 120-136 oldalas kötetben jelenik meg.  Az első kötet a következő hét témát dolgozza fel A2-B1, B2 és C1 szinten:

Chapter 1, Family
Chapter 2, Home and neighbourhood
Chapter 3, Schools and education
Chapter 4, Work
Chapter 5, Hobbies and free time activities
Chapter 6, Sports
Chapter 7, Arts and entertainment

A változatos szövegértési és nyelvtani tesztekkel tarkított, zömmel szövegközpontú kiadványt minden típusú nyelvvizsgához, valamint közép- és emeltszintű érettségihez egyaránt ajánljuk.  A fő cél a szókincs növelése, azonban illusztráljuk a három akkreditált nyelvvizsgaszint közti eltéréseket. A kötet alkalmas egy nyelviskolai modul (60-80 tanóra) tanítására.

120 A5 oldal, FF belső ábrák.

Teljes ár: 1700,- Ft

audio Hanganyag  pdf Beolvasó | Online megrendelés

Terméktámogatás
Best English Tests
ISBN á978-963-88330-2-0
megjelent

A korábbi ESL Tests #1 és egyéb válogatott tesztekből készített összeállítás -- mint a címe is mutatja, a legjobbnak talált tesztek a nyelviskolában összeállítottak közül.

Szövegértési és nyelvtani tesztek elsősorban középfokú nyelvvizsgákhoz és érettségihez.  A nagy sikerű, sajtóból vett szövegekre épülő tesztkönyv felújított, kibővített kiadása alkalmazkodik a B2 szintű nyelvvizsgák nehézségi szintjéhez, azonban tartalmaz B1 (talán még A2) szinten lévő feladatokat is.  Kiváló szókincsfejlesztő anyag, így bátran ajánljuk azoknak az érdeklődőknek is, akik csak szinten szeretnék tartani tudásukat, vagy meg akarnak ismerkedni a sajtószövegek nyelvezetével változatos témákban.

90 A5 oldal, FF belső ábrák.

Teljes ár: 1500,- Ft

pdf Beolvasó | Online megrendelés

ASK001 Easter - Húsvét
ISBN 978-963-87859-5-4
megjelent

asklogo.jpg (5669 bytes)

Új sorozatunk ovisoknak, kisiskolásoknak!  A sorozat önálló oldalán található a részletes bemutatás és az ingyenesen letölthető hanganyag, amelyet a lenti képre kattintva lehet elérni.

Learn with Kira

Ezeket a kiadványokat elsősorban a kiadó internetes áruházában lehet megvásárolni. Korlátozott mennyiségben és címválasztékban egyes láncoknál (Pl. Líra) és kiskereskedelmi partnereinknél kaphatóak.

audio Hanganyag | Online megrendelés

terméktámogatás, letöltés, hírek
Positive English Workbook
ISBN 978-963-87859-2-3
megjelent

Az igazán hatékony tantermi felhasználás érdekében szükséges a Positive English nyelvkönyvhöz tartozó munkafüzet, melyet gyakorló középiskolai oktató kollégák lektori bevonásával készítettünk el.

96 A5 oldal, FF belső ábrák.

Teljes ár: 1295,- Ft

audio Hanganyag letöltés Letöltések | Online megrendelés

terméktámogatás, letöltés, hírek
a Mester
ISBN 978-963-87859-4-7
megjelent

Az életbölcsességgel töltött zsebkönyv ideális ajándék családtagok, barátok, idősek és fiatalok részére egyaránt! 

A magyar olvasók először ismerkedhetnek meg Dee Than-Liu írásaival.

A Mester kortalan, történelmi időszakokhoz nem kapcsolható. Kijelentései a szarkasztikustól a rideg-kimért üzleti felsővezető számító megnyilvánulásáig terjednek. Bölcsessége a történelmi vallások, filozófiák és üzleti pszichológia talajában gyökerezik.

Keverednek a múlt és a jelen képei, hogy a "kőkorszaki" szemléletek anakronisztikus volta minél inkább hangsúlyt kapjon, már a külsőségekben is.

Ám nemcsak ezen a síkon ütközik a régi és a modern. A ma "korszerű" üzleti filozófiái párbajoznak a megrögzött, régi gondolkodásmóddal -- ahol többnyire a régi szemlélet marad alul, amennyiben nem a mozdíthatatlan Wu hadúr jeleníti meg azt.

Felgyorsult világunkban csupán egy stabil, rendíthetetlen elem marad: a Mester."

215 A6, puhatáblás, ragasztókötéssel.

Teljes ár: 1395,- Ft

pdf Beolvasó audio audio 1 audio audio 2 | Online megrendelés

terméktámogatás, letöltés, hírek
Unofficial English
ISBN 978-963-87859-1-6

Best Seller

Tudomásunk szerint Magyarországon ez az első korhatárjelzéssel ellátott nyelvkönyv.  Nem pornográfiának szántuk (főleg képileg), de rendkívül kifejező szövegeket tartalmazó összeállítás. 

Jó tudni, hogy bizonyos körülmények közt használva némelyik kifejezés akár az azt használó életébe is kerülhet -- ez sajnos a blogokból és egyéb Internetes forrásokból ritkán derül ki.

Az első rész rövidített változatát az English Reader, Intermediate #1 1999-ben készült kiadványában közöltük először.  A nyelviskola középiskolás és egyetemista hallgatói örökös kedvence volt.

Megjelent: 2008 Október 29.

160 A6 oldal terjedelem FF belső ábrák

Teljes ár: 1295,- Ft

pdf Beolvasó audio sample audio | Online megrendelés

terméktámogatás, letöltés, hírek
Positive English
ISBN 978-963-87859-0-9

megjelent

Nyelvkönyv újrakezdő, intenzív kezdő, felfrissítő tanfolyamokhoz.

Mi teszi ezt a kötetet pozitívvá?

 • Kommunikációközpontúság -- nem csak unalmas, végtelen nyelvtani tesztek
 • Hatékony (nyelv)tanulási módszerek bemutatása
 • Többségében pozitív beállítottságú példamondatok, szövegek
 • Modern nyelvhasználat, valós élethelyzetek szemléltetése, mely már az első külföldi utazásnál is sikerélményhez vezethet
 • Eltérő akcentusok, hasznos és félreérthető helyzetek szemléltetése
 • Terméktámogatás honlapunkon

Eleged van a sikertelen nyelvtanulásból, elvont, gyakorlatilag használhatatlan témákból, magyar szerzőkre jellemző pesszimizmusból?  Szeretnél végre megtanulni angolul?  Akkor ez a könyv neked szól!

277 A5 oldal terjedelem, színes belső ábrák

Teljes ár: 2395,- Ft

audio Hanganyag pdf Beolvasó letöltés Letöltések | Online megrendelés

terméktámogatás, letöltés, hírek
Tests 4 Fun #1
ISBN 978-963-06-3132-7

 
megjelent

English Reader sorozatunk legújabb, hatodik, önálló kötete.

 • változatos tesztek (szövegértés, nyelvtan, szókincs)
 • könnyed, humoros írások
 • már alapfokú tudással is jól használható
 • alkalmas a nyelvtanulók motiválására
 • nyelvkönyvek, iskolai nyelvórák jó kiegészítője
 • megszerzett tudás szinten tartásához kiváló
 • 80 A5 oldalra korlátozott terjedelem és belső ábrák teszik "könnyen emészthető"-vé

Teljes ár: 1295,- Ft

pdf Beolvasó | Online megrendelés

terméktámogatás, letöltés, hírek
reader06 tanári változat
ISBN
978-963-06-3391-8


megjelent

A sorozat hatodik kötetének tanári változata.

 • nem a tanárnak kell kitalálni a megoldásokat, nem kell a megoldókulcsot böngésznie
 • jegyzetekkel bővített változat: GB English, US English eltérései, szokásos fordítási hibák, tévesztések
 • a megoldókulcs és a jegyzetek a terméktámogatás lapjáról letölthetőek, változatlan formában szabadon másolhatóak!

Teljes ár: 1395,- Ft

Egyszerre legalább 25 tanulói példányt megrendelő iskola vagy nyelvoktató számára ingyenes tanári változatot és további kedvezményeket biztosítunk! Ez a kiadvány csak saját webáruházunkban kaphtó, boltban nem forgalmazzuk.

A terjesztésben részt vállaló nyelvoktatóknak, terjesztőknek jutalékot biztosítunk!  Részletekért kattintson ide!

 Online megrendelés

Előkészületben (a teljesség igénye nélkül)


ISBN

Azt hinnénk, a rabszolgaság intézménye ma már csak a történelemkönyvekre korlátozódik. Sajnos nem!

Ebben, a szerző által „fél-dokumentum” műfajba sorolt könyvben a ma is gyakran előforduló, bárkit, (illetve bárki családtagját) érinthető tényleges és kvázi rabszolgaságból tíz kategóriát lehet megismerni valóságra épülő, azonban a fantázia által jelentősen kiszínezett történeteken keresztül.

Az egyes történetek olykor sokkolóak, máskor erős szexuális kifejezéseket tartalmaznak, némelyekhez valós esetek ügyészi vádiratai is kapcsolódnak.

Közel sem lehetne ilyen hiteles a könyv, ha maga a szerző nem tapasztalta volna meg saját bőrén a kvázi rabszolgaság valóságát. Hogy melyik rész foglalkozik a személyes élményekkel, az maradjon az író-olvasó találkozók titka.

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék megismerni a területet, illetve szeretnék elkerülni, hogy hasonló csapdákba essenek, mint a könyv szereplői.

 

 

 

 


ISBN
Azok számára, akik sikeresen vették az érettségit, vagy a középfokú nyelvvizsgát ajánljuk a Positive English sikersorozatunk legújabb tagját. A szövegek zömmel B2 szintű színes hírekből állnak, de a szövegek nagy része már viszonylag szerényebb szókinccsel is teljesíthető, bár akadnak olyan kihívóak is, amelyek a B2 szinten valamelyest túlmutatnak.

A szövegértési feladatok közt számos beszélgetésre/párbeszédre ösztönző akad, de megtalálhatóak a nyelvtani tudást felfrissítő (karbantartó) tesztek és meghatározott témák szókincsét gyakoroltató keresztrejtvények is.

A kiadvány egynyelvű, nemzetközi piacra készült, így nincsenek benne sem fordítási feladatok, sem magyar nyelvű magyarázat.

 


ISBN
A Positive English sorozat legújabb mini sorozata a felsőfokú angol nyelvvizsgára készülőknek, illetve olyanoknak készül, akik szeretnék nyelvtudásukat csiszolni, minél szélesebb (köztük olykor kényes) témákban gyarapítani szókincsüket. Egy kötet kb. 15-20 témakört tartalmaz és a kötetek nem épülnek egymásra, azaz önállóan is lehet őket használni.

A kiadvány egynyelvű, nemzetközi piacra készült, így nincsenek benne sem fordítási feladatok, sem magyar nyelvű magyarázat.

 

 

 


ISBN
A Positive English újrakezdő, intenzív kezdő tankönyv vészesen fogy az üzletekben, ezért ideje átgondolni az újabb kiadást. A több éves tapasztalat azt mutatta meg, hogy két különböző változatot célszerűbb kihozni -- egyet a teljesen kezdőknek, egyet az újrakezdőknek. A két kötet közt kb. 70 oldal lesz a különbség. A kezdő könyvből kimarad a nehezebb olvasmányok egy része, valamint átgondolunk néhány nyelvtannal kapcsolatos részt is.

A tervek szerint a kezdő változatban nem lesz szenvedő szerkezet, függő beszéd, vonatkozó névmások és mondatminták sem. Viszont gondolva arra a nagyon sok tanár kollégára, aki megkedvelte az első kiadást, nem akarunk jelentős változást behozni, és csak nagyon minimális mennyiségben lesznek lecserélve az olvasmányok és párbeszédek. A magyarázatok és a példamondatok általában csak a szükséges hibajavításokban fognak eltérni.

A "Positive English for (Re)starters" újrakezdő, intenzív kezdő változat csak a hibajavításokban fog eltérni az eredeti "English Reader, Positive English" kiadástól, bár fontoljuk a könyv végi szószedet kihagyását annál a változatnál is. Leghamarabb 2013 nyarán várható a megjelenése.

Mindkét változatnál fekete-fehér belsőt fogunk alkalmazni, hogy az árat mérsékelt szinten lehessen tartani.

Terjedelem: Kb. 280 A/5 oldal

 

audio Hanganyag pdf Beolvasó letöltés Letöltések

Unofficial English Tests
ISBN 978-963-87859-7-8
Mert sokan kérték, és a sajtó is folyamatosan érdeklődött az Unofficial English folytatása iránt...

Változatos tesztfeladatok vulgáris kifejezéseket, meghökkentő híranyagokat tartalmazó (szexualitással erősen átitatott, de nem pornó) szövegekkel.

 

reader08
ISBN 978-963-87859-3-0

További humoros nyelvtani és szövegértési tesztek alap- és középfokon.

A terjesztőktől kapott javaslatoknak megfelelően, előreláthatólag leghamarabb csak kb. 2011 közepén  fogjuk a nyomtatást megrendelni.

 

terméktámogatás, letöltés, hírek
Dee Than-Liu: Vágyálmok
ISBN

A szerző címlapterve.

Az első próbálkozások a munkában és a szerelemben (sok kudarccal) és szakirányú képzések, tapasztalatszerzés -- Tervezett címe: "Vágyálmok"

 

terméktámogatás, letöltés, hírek
Benned a teremtés
ISBN

A Mester sorozat következő kötetét a kiadó megrendelte a szerzőtől. 

Az elsőként megjelent "a Mester" a hét részesre tervezett sorozat harmadik kötete, mely a Mester Wu hadúr városában eltöltött időszakát tárgyalja.  A negyedik kötet a Wu hadúr bukása utáni eseményekről ad majd számot, miközben a Mester egy félreeső helyről irányítva a dolgokat saját vállalatbirodalmat épít.

 


ISBN
A Kids' English sorozat folytatásában elsősorban az általános iskolás korosztály részére készített tesztekkel jelentkezünk.

 

terméktámogatás
Easy News Listener
ISBN
Az AngolSuli Kft. nyelviskolában évek óta gyűjtött és sikeresen használt híralapú hallás utáni szövegértési feladatokból összeállított válogatás MP3 CD melléklettel.
 • Számos rádióállomás színes műsora
 • Változatos nehézségű szövegek
 • Többféle nyelvvizsgához alkalmas kérdések
 • Legtöbb hanganyag írott szövege

 

 

Kétnyelvű könyvek Több magyar nyelven nem kapható sikeres regény egyszerűbb angolra való átírását, rövidítését és kétnyelvű változatának megjelentetését tervezzük.  Részletek a megjelenés idejéhez közeledve..

 

 

English Reader, Aesopian Tales #1

ISBN

 

Először 1999-ben jelentettük meg az ezópusi történetek első kötetét.  A történetek különösen nyelviskolánk fiatalabb tanítványainak (ált. iskola 5-7 osztályai) a kedvencei voltak.  Közel tíz évvel később a tetszetősebb, teljesen színes kivitelre, és immár országos terjesztésre is módunk nyílik, ezért átdolgozott kiadását hamarosan közre kívánjuk adni.

 

English Reader, Aesopian Tales #2

ISBN

 

További ezópusi mesék új angol fordításban, alapfokú szókinccsel.

 

Easy Grammar #1

ISBN

 

Mondatalkotás és nyelvhelyesség elsajátítását segítő gyakorlatok.

 

 

Korábbi kiadványaink:

Korábbi "print on demand" kiadású anyagaink többsége kifogyott és az újabb, immár kereskedelmi, felújított kiadásig nem, vagy csak korlátozott példányban kaphatóak (elsősorban a nyelviskola saját diákjai számára). 

Közvetlen megrendelés előtt feltétlen olvassa el a rendelési feltételeinket (ÁSZF)!

A honlapot működteti: AngolSuli Kft., könyvkiadó és nyelviskola

 

 

(C) Dr. Németh Ervin


http://www.angolsuli.com
http://www.chickenology.net
http://www.kiranemeth.com
http://www.leanemeth.com