AngolSuli logo

AngolSuli

English Reader, Best English Tests

World English School
bullet e-mail
bullet jobs
bullet World English School
bullet Tests 4 Fun fórum

The author is a member of
HTML Writers Guild)

Hírek, letöltés, megrendelés

Könyvforgalmazók, viszonteladók jelentkezését szeretettel várjuk!  e-mail
Viszonteladóknak

Tanulói változat
reader04
ISBN 978-963-88330-2-0

Az English Reader sorozat "ESL Tests #1" kötetéből és az időközben elkészült újabb tesztekből összeállított válogatást tartalmazó kötet a "Best English Tests".  Elsődlegesen TELC és ECL nyelvvizsgákon használt tesztfeladatokat tartalmaz (a teljesség igénye nélkül).   Természetesen ajánljuk érettségire és más fajta nyelvvizsgára készülőknek, és mindenkinek, aki szeretné a sajtószövegeket jobben megérteni, megszerzett tudását szinten tartani, vagy feleleveníteni.  A kötet méretével (80 A/5 oldal) igazodik ahhoz az igényhez, hogy más tanfolyami könyvek mellett kiegészítő anyagként lehessen venni.

 

Megjelent: 2010. február

 

Ár: 1500,- Ft

Online megrendelés:

letoltes.gif (7187 bytes)  

Hírek

2010. január

A korábbi kiadványainkból válogatott "Bests English Tests" kézirata lezárult.  A fenti "letöltések" menüben letölthetőek a könyvben szereplő feladatokból minták.  Okulva pl. a Positive English munkakönyv tapasztalataiból, az esetleges hibák hatékonyabb javítására csupán 250 példányt fogunk készíttetni a szokásos 2000 példány helyett, jóllehet a tesztek túlnyomó többségét már hosszabb időn át használtuk és csekély a valószínűsége újabb hibalehetőségeknek.   A kiadó fel van készülve az igény szerinti újranyomásra, így folyamatosan tudjuk majd szállítani. 

 

Egyes anyagok az 1998-ban alapított Ervin's ESL Net Bt. keretében muködtetett nyelviskola tevékenysége közben keletkeztek.  Jelenlegi formájában a betéti társaságnak semmiféle kapcsolata nincs a Belvárosi AngolSuli muködésével. 
Az Ervin's ESL Net logo a betéti társaság létrehozása elott, 1995-ben létesített angol nyelvoktató internetes hely hivatalos logoja és azt a jelenleg is muködo társaság a szerzo engedélyével használhatja.
A Weblapokon szereplo információk kizárólag tájékoztató jelleguek, semmiféle hibáért felelosséget a szerzo nem vállal.