allbooks

 

AngolSuli logo

English

Kiemelt termékek

bullet Positive English
bullet Tests 4 Fun
bullet Unofficial English
bullet a Mester (első nem angoloktató sorozatunk)

Hírek

bullet Szórólap 2009 tavasz/nyár (5Mb PDF)
bullet Szórólap 2008 ősz/tél (8Mb PDF)
bullet Hírek, kiadványok összesítése

Kapcsolódó oldalak

bullet Webáruház
bullet Nyelviskola
bullet Fórum
bullet Forglamazóknak, szerzőknek
bullet a kiadó története
bullet e-mail
 

Üdvözöljük az AngolSuli Könyvkiadó Kft. honlapján!

Kiadónk elsősorban -- de nem kizárólagosan -- angol nyelvkönyveket, vagy nyelvkönyvekhez használható, a könyvpiacon nem megtalálható kiegészítő anyagokat állít elő és forgalmaz.  Igyekszünk bemutatni a magyar könyvpiacon még nem ismert, de remélhetőleg könnyen megkedvelhető szerzőket:  elsőként Dee Than-Liu a Mester című könyvét.

A baloldali menüben a "hírek" között ismerkedhet meg elkészült vagy előkészület alatt álló könyveinkkel, de kattinthat a lap tetején levő "English Reader" borítókra is.

Kiadványainkat elsősorban a LibroTrade kft. és értékesítési partnerei segítségével juttatjuk el az ország minden területén lévő boltokba.  Nyelvoktató kollégáknak felajánljuk a kedvezményes közvetlen értékesítést a kiemelt termékek saját honlapjain.  Magánszemélyek internetes áruházunkban vásárolhatnak otthonuk kényelméből.  A postázási költséget átvállaljuk és már egy könyv esetén is a bolti árnál olcsóbban küldjük a megrendeléseket.

Keressük a további forgalmazási lehetőséget, mind nyelvoktató kollégák, mind kereskedők részéről, és külföldi értékesítési hálózatokkal is kapcsolatokat kívánunk kiépíteni.  Iskolák, nyelviskolák számára jelentős kedvezményeket biztosítunk közvetlen, nagyobb példányszámú rendelés esetén!

Legkiemeltebben kezelt termékkörünk, a Positive English nyelvkönyvsorozat, melyhez az önálló tanulmányokat folytatóknak felajánljuk a fórumunk segítségét.  A könyvben jelentős számban előforduló nyitott mondatalkotási feladatok megoldásait üzenetekben feltehetik a fórum erre kijelölt területeire és ott más nyelvtanulók és szakképzett kollégák véleményezhetik azokat.  Sajnos nem tudunk azonnal reagálni, néha talán nem is azon a napon fogunk, amikor valaki üzenetet hagy, de igyekszünk rendszeresen karban tartani a fórumot.

Biztosítunk letöltési lehetőségeket a könyvhöz, de a teljes anyagot a jövőben csak a fórumra regisztrált, bejelentkezett tagjaink fognak tudni kilistázni. A "vendég" felhasználók ezeket az anyagokat nem is fogják látni.  Erre két okból van szükség:   (1) szeretnénk a felhasználásról minél pontosabb visszajelzést kapni és (2) nem akarjuk, hogy túl legyen terhelve a szerver a túlzott letöltések miatt.   Ha látjuk, hogy ki az, aki nem rendeltetésszerűen használja a fórumot, azt ilyen módon ki tudjuk szűrni.

Szerzők számára lehetőséget akarunk biztosítani a megjelenésre.  A jövőre nézve vannak a nyelvkönyveken túlmutató elképzeléseink, de jelenleg elsősorban (angol) nyelvkönyvírók jelentkezését várjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

A honlapot működteti: AngolSuli Kft., könyvkiadó és nyelviskola

A szélessávú Intenetet a Teleline 95 Kft. biztosítja számunkra.
Kártyafüggetlen mobil telefonkészülékeinket rendkívük kedvező áron
a Teleline 95 Kft. webáruházában szerezzük be.

 

 

 

 

 

 

 

The author is a member of
HTML Writers Guild


C 1995-2008, Ervin Nemeth. 


 

http://www.angolsuli.com
http://www.angolsuli.hu
http://www.positiveenglish.hu
http://www.positiveenglish.eu
http://angolsuli.education.directnic.com
http://www.chickenology.net/
http://www.chickenologyencyclopedia.com
http://www.kiranemeth.com
http://www.leanemeth.com
http://www.worldenglishschool.com/
http://www.worldenglishschool.eu

AngloSuli logo